Kutsume Teid vana aasta ära saatma elegantses ja stiilses atmosfääris restoranis Stenhus, kus saate nautida pidulikku 6-käigulist erimenüüd peakokalt Vladimir Narajevskilt. Õhtut saadab kitarrisoolol Viivika Viickberg.
Broneeringu tagab ettemaks.
Kohtade arv on piiratud!
restaurant@schlossle-hotels.com
+372 53 81 0550
Ülekanne: SCHLÖSSLE HOTEL GROUP AS, Swedbank a/a EE662200221011490938
Palume märkida makse selgitusse ees- ja perekonnanime
Aperitiiv
Champagne Cossy “Éclat” Brut
Forell
Madalal temperatuuril küpsetatud forellifilee/ chia kaaviar / marineeritud apteegitill / mungalille kreem / hapukoorekaste
Hanemaks
Hanemaksa terriin / must trühvel / peediglasuur / marja tartlett / balsamico kreem
Tartar trio
Veisefilee / trühvlikreem / hirvefilee / jalapeno majonees / metskitsefilee / forellimari
Metskits
Metskitsefilee / musta küüslaugu kreem / kuning-austerservik / baklažaanilaast / kadakamarjakaste
Eeldessert
Vaarikasorbee / rabarberi vahuvein
“Õun”
Mascarpone mousse / Amaretto / maasika coulis / pohlageel
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. TÄPSEM INFO