Kutsume Teid vana aasta ära saatma elegantsesse ja stiilse atmosfääriga restorani Stenhus, kus saate nautida pidulikku 6-käigulist erimenüüd peakokk Timofei Monahhovilt.
Õhtut saadab kitarrisoolol Viivika Viickberg.
Broneeringu tagab ettemaks.
Kohtade arv on piiratud!
restaurant@schlossle-hotels.com
+372 53 81 0550
Ülekanne: SCHLÖSSLE HOTEL GROUP AS, Swedbank a/a EE662200221011490938
Palume märkida makse selgitusse ees- ja perekonnanimi
Aperitiiv
Champagne Cossy «Éclat” Brut
Trio
Foie gras vaht & peet / hirve tartar & marineeritud seened /suitsetatud angerjas & brioche
Mungalill
Kergelt soolatud forelli filee Pähkla farmist /mungalille espuma /tšiia kaaviar
Bisque
Kammkarp /astelpaju /Oscietra kaaviar
Sorbee
Astelpaju sorbee /prõksuv suhkur
Tournedos ’Rossini’
Filee Mignon /foie gras must trühvel /Dijon kartulipüree /Madeira kaste
‘Šokolaad’
Tartlett /kohvipuru /šokolaadi kaaviar