Kutsume Teid vana aasta ära saatma elegantsesse ja stiilse atmosfääriga restorani Stenhus, kus saate nautida pidulikku 6-käigulist erimenüüd peakokk Timofei Monahhovilt.
Broneeringu tagab ettemaks.
Kohtade arv on piiratud!
restaurant@schlossle-hotels.com
+372 53 81 0550
Ülekanne: SCHLÖSSLE HOTEL GROUP AS, Swedbank a/a EE662200221011490938
Palume märkida makse selgitusse ees- ja perekonnanimi
Amuse-Bouche
Æbleskiver ja Andri-Peedo farmi thrühvli kitsejuust / trühvli aioli
Forell
kergelt soolatud Pähkla farmi forelli filee / marineeritud kurk / india pähkli ja miso kaste
Homaar
kartuli pavé / homaari tartar / estragon / Bisque kaste / tilli majonees
Tartar
metskitse filee / suitsetatud angerjas / munakollane/ merevetikas / brioche
Entremet
mandariini ja piparmündi sorbee rosmariiniga
Veis
veise filee/ Foie Gras mousse / aeglaselt küpsetatud porru / peet / punase veini ja kirsikaste
‘Šokolaad’
tartlet / kohvipuru / šokolaadi kaaviar